Про нашу клініку

Основні методи, що застосовуються в клініці: Голкорефлексотерапія, Тракційне витягування хребта і суглобів, Кінезіотейпування, PRP-терапія, Гірудотерапія, а також, Гомеосiніатрія.

Як базовий метод відновного лікування ми застосовуємо різні диференційовані методики рефлексотерапії – голковколювання, прогрівання точок, вплив багатоголковим валиком і гомеосiніатрія (введення в область біологічно активних точок лікарських препаратів, переважно – гомеопатичних).

Лікувальний процес проводиться під контролем доктора медичних наук, професора кафедри фізичної та медичної реабілітації Горша Оксани Вікторівни.


ВЕДУТЬ ПРИЙОМ ФАХІВЦІ: 

ДИРЕКТОР КЛІНІКИ 

кандидат медичних наук, лікар-фізіотерапевт, рефлексотерапевт, лікар-хірург
ГОРША ВАСИЛЬ ІВАНОВИЧ

ОРТОПЕДІЯ-ТРАВМАТОЛОГІЯ

лікар
ортопед- травматолог першої категорії
ШКОЛЬНИЙ АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ

РЕФЛЕКСОТЕРАПІЯ

професор, доктор медичних наук, лікар-рефлексотерапевт вищої категорії, лікар-педіатр
ГОРША ОКСАНА ВІКТОРІВНА

Горша Оксана Вікторівна в практичній медицині більше двадцяти п’яти років – лікар-реабілітолог в сфері лікування широкого спектру захворювань. Зі студентської лави зацікавилася голкорефлексотерапією. Особливе місце в практичній діяльності займає розробка авторських методик відновного лікування різної патології у дорослих і дітей. Горша Оксана Вікторівна – автор понад 170 опублікованих наукових праць, 4 монографій, 9 патентів на винаходи.